HSL:n testiajossa on ollut Jokeri-reitillä tuplanivelhybridibussi. Lainaus tiedotteesta: "HESS on sveitsiläinen bussivalmistaja joka on erikoistunut alumiinikorilla varustettuihin erikoisbusseihin. Heidän 24,7 m pitkä tuplanivelhybridi on Suomessa koeajossa viikoilla 16 - 20/2010. Osan ajasta hybridi on muiden tahojen tutkimuskohteena, mutta noin kahden viikon ajan Nobina Finland Oy koeajaa autoa Jokerilinjalla (linja 550). " (Nobina)

Käyttökokemus olikin varsin mukava. Itse asiassa juoksin bussiin, josta olisin muutoin myöhästynyt, mutta koska myös takaovi oli käytössä, niin ennätin sisälle, vaikka bussi pysähtyi ollessani vasta Viikinmäen portaiden yläpäässä.

Verrattuna aikaisemmin testissä olleeseen CapaCity  -bussiin, oli takaosa paljon käytännöllisempi ja tilavampi. Bussin etuna tuntuikin olevan erittäin hyvä tilavuus.

Sen sijaan jännempi fiilis jäi seisoessani bussi toisen nivelen jälkeisessä kolmannessa osassa. Mietin, tuleeko joku kyydistä merisairaaksi tai kaatuuko bussin kaartaessa, koska meno oli hiukan pomppuisaa joissain paikoin. Ehdottomasti kuitenkin mukava vaihtoehto lisäkapasiteetin saamiseksi.